Főoldal

Téged is elkapott a szombat esti láz?

Minden szombat eset irigykedve nézed a Szombat esti láz táncosainak meseszép ruháit, a művészi sminkeket, a fantasztikus koreográfiákat és a párok kecses mozgását? Szeretnél Te is úgy tündökölni mint a Szombat esti láz sztárjai?
Gondoltad volna, hogy a Szombat esti láz győztesei sem így kezdték?
Ha elszánt vagy, kitartó és úgy érzed, Te is színpadra születtél, csatlakozz és mi segítünk valóra váltani az álmaid!

Nálunk kellemes környezetben, jó hangulatú órák keretében, egy összetartó csapat tagjaként,megbízható tanáraink segítségével sajátíthatod el a szombat esti lázban szereplő táncok csínját-bínját.

Szeretnél úgy táncolni, mint a Szombat esti láz sztárjai?
Keresed az igazit, de már unod a társkereső oldalakat?
Már megtaláltad és az esküvőre készültök?
Szeretnél egy vidám és lendületes közösség tagja lenni?
Szeretnél valami újat kipróbálni, vagy csak kikapcsolódást keresel a rohanó hétköznapokban?
Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, a DiamonDance Tánciskola csapatában a helyed!

Jelentkezz a januárban induló Kezdő Társastánc tanfolyamunkra, Esküvői táncoktatásra, ahol az órákon szerzett hasznos információkon túl, csoportos programjainkon életre szóló élményekkel lehetsz gazdagabb, de akár Magánóra lehetőséget is biztosítunk, ha szeretnél egyedi tempóban tanulni, vagy csak szégyellős vagy mások előtt. Tagsági kártyánkkal igénybe veheted partnercégeink széles választékú kedvezményeit is.

 

Új Teljesen Kezdő Kizomba csoport indul Február 20-án 19:45-től a Thália Tanodában (Városligeti Fasor 2.)! Előjelentkezés szükséges!

Új Kezdő - Középhaladó Latin társastánc csoport indul Márciusban! Előjelentkezés szükséges!

Csoportjainkra jelentkezni a Regisztráció -> Jelentkezés / Beiratkozás menüpontban lehet.
Aktuális (amelyre még csaktalkozhatsz), és új induló csoportjainkról információt a Csoportjaink menüpontban találsz.

Tanfolyamok:

Kizomba: Ha már régóta keresed a neked megfelelő táncstílust, akkor itt az idő, hogy kipróbáld a legújabb páros táncunkat a Kizombát! A Kizomba afro eredetű zenéje mindenkit magával ragad, szenvedélyes stílusa pedíg ellenálhatatlanná teszi a párok és párkeresők számára. Csatlakozz Te is!

Társastánc tanfolyam: Szeretnéd elsajátítani a különböző latin és standard társastáncok alapjait? A DiamonDance Tánciskola Társastánc tanfolyam csak Rád vár!

Szalagavató: Közeledik a szalagavató és kéne egy jó koreográfia jó zenével? A DiamonDance Tánciskola szalagavató tanárai segítenek!

Esküvői táncoktatás: Közeledik az esküvő napja és még nincs meg az esküvői nyitótánc? Ne aggódjatok, a DiamonDance Tánciskola időben felkészít Titeket!

ESKÜVŐI TÁNC AKCIÓ!!


tánc tánciskola  táncoktatás tánctanulás Budapest tánciskola Budapest táncoktatás Budapesten Budapesti tánciskola Budapest belváros Budapest V. ker Budapest IV. ker Budapest VII. ker Jégpalota DiamonDance Tánciskola Mirávos Táncstudio fellépés esküvő esküvői tánc esküvői nyitótánc meglepetéstánc meglepetés tánc táncbemutató mozgáskészség fejlesztés mozgáskészség-fejlesztő gyerektánc gyerek gyermek gyermektánc mini junior tánctanár táncoktató táncpedagógus társastánc versenytánc divattánc magánóra magánórák akció esküvői tánc akció olcsó esküvői tánc olcsó szalagavató esküvői ruhakölcsönzés szalagavató ruha kölcsönzés 10% kedvezmény