Esküvői táncoktatás

Fotokope képe egy esküvői párról DiamonDance Tánciskola esküvői táncoktatás oldalán

Kedves Jegyespár! Először is fogadják a DiamonDance Tánciskola gratulációját!

Az esküvő napja meghatározó élmény egy pár életében. Tegyük ezt a napot együtt felejthetetlenné egy csodálatos esküvői nyitótánccal. Hiszen egy szép és emlékezetes esküvői tánc még maradandóbb élménnyé teszi az esküvő napját.
Az esküvői meglepetéstánc olyan örömet szerez mind az ifjú párnak mind a násznépnek, ami hosszú évek múltán is az esküvőre való visszaemlékezés központi eseménye lesz. A DiamonDance Tánciskola hisz abban, hogy az esküvői tánc bemutatása során látható harmónia, összetartás, szenvedélyesség a későbbi házasságban is fellelhető. Ugyanakkor tapasztalatunk az, hogy amilyen az esküvői pár olyan az esküvői tánc, tükrözve az egyéniséget. Így az általunk már betanított esküvői táncok tárháza igen széles skálán mozog. A tánciskola külön foglalkozik menyasszonytánc (menyecsketánc) tanítással, illetve a menyasszonytánc (menyecsketánc) és az esküvői tánc ötvözésével is.

Még soha nem tanult táncolni?
Nem gond, mivel a tánciskola intenzív magánóráin az egyedi igényekhez mérten sajátíthatóak el a személyre (pontosabban 2 személyre) szabott esküvői táncsorok. Esküvős párjaink nálunk átélhetik azt az élményt, amit egyedül a tánc képes nyújtani, és amely nem csak a résztvevőket, de az őket néző vendégeket is elvarázsolja.

Az esküvői tánc betanítása:
- Legkevesebb 4 alkalomból áll (amennyiben 1 alkalom legalább 2x60 perc).
- Az esküvői tánctanítás teljes mértékben igazodik az Önök igényeihez.
- Segítünk a megfeleő zene megtalálásában, akár a zene vágásában is.
- Lehetőség van arra is, hogy a tanár akár akár az ön otthonában, vagy az esküvő helyszínén tanítsa be a koreográfiát.

Vegyék igénybe esküvői táncoktatásunk akcióinak egyikét!

Önök megálmodják, hogy milyen stílusú táncot táncolnának szívesen az esküvőn, a DiamonDance Tánciskola pedíg elkészíti a zenére, és párra szabott koreográfiát. Legyen az  klasszikus angol-, vagy bécsi keringő,  játékos, szórakoztató jive vagy rocky, vagy akár ezek ötvözete is. Csatlakozzanak azoknak a boldog embereknek a táborához, akik nálunk tanulnak táncolni.

Előzetes konzultációs időpont a tánciskola e-mail címén, vagy telefonon egyeztethető!


tánc tánciskola  táncoktatás tánctanulás Budapest tánciskola Budapest táncoktatás Budapesten Budapesti tánciskola Budapest belváros Budapest V. ker Budapest IV. ker Budapest VII. ker Jégpalota DiamonDance Tánciskola Mirávos Táncstudio fellépés esküvő esküvői tánc esküvői nyitótánc meglepetéstánc meglepetés tánc táncbemutató mozgáskészség fejlesztés mozgáskészség-fejlesztő gyerektánc gyerek gyermek gyermektánc mini junior tánctanár táncoktató táncpedagógus társastánc versenytánc divattánc magánóra magánórák akció esküvői tánc akció olcsó esküvői tánc olcsó szalagavató esküvői ruhakölcsönzés szalagavató ruha kölcsönzés 10% kedvezmény