Gombazsákok. Laskagomba termesztés

Termékek Újvilág tanya

gombazsákok HPV-vel kezelik

Magassága cm Csiperkegomba termőzsák A csiperkegomba alapanyaga szalmából, csirketrágyából, valamint lótrágyából áll, melyet hőkezelés után sző át a belekevert gombacsíra. Vásárlóinknak már hőkezelt és gombacsírával beoltott III. Az gombazsákok csiperkegomba komposzt már stabil, egészséges, termesztésre kész, melyre csak a speciális gomba-takaróföldet kell rámorzsolni ahhoz, hogy hét elteltével csiperkegomba teremjen rajta.

gombazsákok a nemi szemölcsök eltávolítása után, gyógyulás

A fehérkalapú csiperke mellett forgalmazzuk a soksk által zamatosabbnak tartott barnakalapú csiperke átszövetett komposztját is. A mellékelt gombazsákok útmutató alapján letermesztett csiperkegomba termőzsák nemcsak érdekes, izgalmas kihívást és látványt nyújt termesztője számára hanem friss, adalékanyag nélküli, egészséges ételt is varázsol asztalára!

Gombazsákok letermett gombazsákok se dobja a gombazsákok, mert az tápanyagokban gazdag kerti trágya.

gombazsákok helmintox vaikams

Csiperkegomba termőzsákot kétféleképpen vásárolhat: Személyes átvétel budapesti telephelyünkön, előzetes megrendelés és időpontegyeztetés után. Postai utánvéttel történő rendelés. A postai utánvét díjszabását megtalálja a "vásárlás" menüpont alatt fejlécben található menüsor.

gombazsákok vírusok és paraziták kezelése

Fontos információk